search
Netflix komt met 'Ferry: De serie' en Videoland met 'Vliegende Hollanders'
Series / Featured

Netflix komt met 'Ferry: De serie' en Videoland met 'Vliegende Hollanders'

Grote Nederlandse series op de streamingdiensten Netflix en Videoland: misdaad en vliegeniers.

Netflix komt aankomende maand met een nieuwe misdaadserie en Videoland zet de grote Nederlandse productie Vliegende Hollanders online. Leuke Nederlandse tv-series waarvoor nieuwe trailers zijn verschenen.

Netflix komt met de serie Ferry: de serie. Deze is gebaseerd op de eerdere serie Undercover en de prequelfilm Ferry (2021). Vliegende Hollanders verscheen in 2020 al op AVROTROS en kun je nu dus streamen via Videoland.

Ferry: de serie


In Ferry: de serie, opnieuw een prequel op Ondercover is Ferry Bouman wanhopig op zoek naar geld. Hij krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie.



Ferry Bouman wordt opnieuw gespeeld door Frank Lammers. Uiteraard ontbreekt zijn grote liefde Daniëlle niet. Zij wordt opnieuw ingevuld door Elise Schaap. Andere rollen komen van Raymond Thiry, Kevin Janssens, Huub Smit, Tim Haars en Yannick van de Velde. Vanaf 3 november schakel je in op Netflix voor het eerste seizoen.

Vliegende Hollanders


Op Videoland verschijnt Vliegende Hollanders. De miniserie is geregisseerd door Joram Lürsen en bestaat uit acht afleveringen. Er worden de nodige positieve reviews voorafgaand aan de release in 2020.



Je ziet rollen voor Bram Suijker / Fedja van Huêt als Anthony Fokker en Steef de Bot en Daan Schuurmans als Albert Plesman. Ook zie je rollen van Xander van Vledder, Victor Löw, Aus Greidanus Sr. en Leny Breederveld. Vliegende Hollanders staat nu online op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen