search
Horrorfilm en Amazon Original scoort gigantisch bij Prime Video
Films / Nieuws

Horrorfilm en Amazon Original scoort gigantisch bij Prime Video

De horrorfilm 'Totally Killer' is sinds 6 oktober te zien en neemt gelijk de koppositie over bij Prime Video.

De R-rated film duurt 1 uur en 46 minuten en trekt al rap een hoop bekijks. Stream de nieuwe koploper van de Top 10 nu bij Prime Video.

Regisseur Nahnatchka Khan heeft eerder afleveringen geregisseerd van onder meer Fresh Off the Boat en Young Rock. Na meerdere tv-films is dit voor haar de eerste speelfilm op haar naam.

In de film


We zien in deze film Kiernan Shipka, Olivia Holt, Charlie Gillespie, Lochlyn Munro, Liana Liberato en Kelcey Mawema.

Terug in de tijd


Nadat de vrienden van Jamie's moeder op Halloween zijn vermoord door de 'Sweet Sixteen Killer', reist ze per ongeluk terug in de tijd naar 1987.

Hier werkt ze samen met haar moeder om de jonge potentiële moordenaar te stoppen en terug te keren naar haar tijdlijn voordat ze voor altijd in het verleden vastzit. .Goede reacties


De film staat momenteel op een nette 6.8/10 bij IMDb. Op Rotten Tomatoes scoort de film gemiddeld 84%. Een van de critici zegt, "'Totally Killer' wordt beoordeeld volgens een pass/fail-systeem en verdient ruimschoots een voldoende. Het is ook een perfecte manier voor slasher-fans om in de juiste gemoedstoestand te komen voor een maand lang Halloween vieren."

"De intelligente komedie en snauwende reacties werken, het geweld is brutaal en bloederig, en het mysterie is ingewikkeld genoeg om het intrigerend en niet al te voor de hand liggend te houden.", vertelt een van de andere critici.

Prime Video


Als we al deze woorden lezen, kunnen we wel concluderen dat je deze film een keer gezien moet hebben. Stream deze film bij Prime Video, zeker als je fan bent van een goede horrorfilm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen