search
Laatste seizoen van 'The Crown' bijna aangebroken: preview en releasedatum onthuld
Series / Nieuws

Laatste seizoen van 'The Crown' bijna aangebroken: preview en releasedatum onthuld

Het duurt niet lang meer voor het indrukwekkende verhaal over de koninklijke familie ten einde komt.

Netflix werkt langzaamaan naar het langverwachte zesde seizoen van The Crown toe. In een gloednieuwe trailer wordt de datum getoond wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

Goed nieuws voor de fans: het gaat niet lang meer duren. Waar Netflix normaliter een nieuwe serie of nieuw seizoen er in zijn geheel op zet, komt het zesde seizoen van The Crown in twee delen uit.

Terug naar tragiek


De trailer toont Harry Potter-ster Imelda Staunton in de rol van Elizabeth, terwijl ze langs foto's loopt van haar jongere zelf, gespeeld door Claire Foy en Olivia Colman, terwijl hun woorden uit het verleden weerklinken.

Komend seizoen zal ook het tragische ongeval van prinses Diana, en de nasleep voor de koninklijke familie, behandeld worden. Volgens producent Susan Mackie is het onderwerp door doordachte en gevoelige mensen geschreven, en wordt het met respect benaderd.

Einde van een tijdperk


Uiteraard kan de serie niet om het overlijden van het hoofdpersonage, Koningin Elizabeth, heen. Producent Andy Harries zegt hierover: "Als je het ziet, denk ik dat je begrijpt wat ik bedoel. Het is zeer krachtig materiaal en een zeer respectvolle aflevering."Kijk vanaf 16 november het eerste deel, en vanaf 14 december het tweede deel van The Crown's zesde seizoen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen