search
Ontroerende boodschap van 'Frasier'-icoon Kelsey Grammer vanaf de reboot-set
Series / Nieuws

Ontroerende boodschap van 'Frasier'-icoon Kelsey Grammer vanaf de reboot-set

De waardering en dankbaarheid is groot bij de acteur die de rol al bijna 40 jaar speelt.

Het was in 1984 toen acteur Kelsey Grammer voor het eerst de rol speelde van de eigenaardige psychiater Frasier Crane in de sitcom Cheers. Nu pakt hij opnieuw de rol weer op zich en dat laat hem niet koud.

De iconische serie Frasier maakt een glorieuze comeback, maar het is de diepe band van Grammer met de show die in het oog springt. Onlangs deelde Paramount+ een intiem moment met Grammer waarin hij het publiek in de studio toesprak.

Nederige dankbaarheid


Terwijl hij weer op de vertrouwde set stond en opnieuw gestalte gaf aan de tijdloze radiopsychiater Frasier Crane, werd hij begroet met oorverdovend applaus. In de zaal was niet alleen waardering, maar ook liefde, nostalgie en bovenal dankbaarheid voelbaar. En deze dankbaarheid was wederzijds.

Grammer vertelt: "Ik ben verheugd dat jullie hier zijn," begon een emotionele Grammer. "Ik kan jullie niet vertellen hoe dankbaar ik ben dat jullie hier zijn en hoe dankbaar we zijn dat we dit opnieuw voor jullie mogen doen."

Terugkeer van vrienden


De nieuwe serie biedt niet alleen een fris verhaal, maar brengt ook vertrouwde gezichten terug. Actrices Bebe Neuwirth en Peri Gilpin, die in Frasier de rollen speelden van respectievelijk Lilith Sternin en Roz Doyle, keren beiden terug.



Kijk hierboven naar het ontroerende fragment. Alle afleveringen van Frasier kijk je op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen