search
De 'Frasier'-reboot wordt echt iets voor de fans: "overstijgt het origineel"
Series / Nieuws

De 'Frasier'-reboot wordt echt iets voor de fans: "overstijgt het origineel"

De regisseur heeft in het verleden aan de serie gewerkt, dus kan het als geen ander weten.

De langverwachte terugkeer van psychiater Frasier Crane is eindelijk daar en volgens velen is Frasier (de reboot) helemaal top. Regisseur James Burrows wil zelfs nog een stapje verder gaan.

In een interview deed regisseur James Burrows een gewaagde uitspraak over de aanstaande Frasier-reboot, waarvan hij de eerste twee afleveringen regisseerde. Burrows beweert dat de aankomende reboot net zo goed, zo niet beter, is dan de originele serie.

Indrukwekkende prijzenkamer


Frasier werd uitgezonden gedurende 11 succesvolle seizoenen van 1993 tot 2004. Het is een zeldzaam voorbeeld van een spin-off die de kwaliteit van zijn ouderlijke serie (Cheers) evenaart, zo niet overtreft, met in totaal 37 Emmy's.

Vandaag de dag staat Frasier nog steeds bekend als een van de meest geprezen komedies aller tijden, dus de heropleving heeft zeker veel te bewijzen. De reboot moet het in ieder geval doen zonder een aantal bekende gezichten als broer Niles (David Hyde Pierce) en vader Marty (John Mahoney).

Nieuwe gezichten


In plaats daarvan heeft het in feite de ontbrekende personages vervangen. Frasiers professorvriend Alan Cornwall (Nicholas Lyndhurst) lijkt een vervanger te zijn voor Niles, en er is een nieuwe centrale vader-zoon dynamiek tussen Frasier en Freddy (Jack Cutmore-Scott).



In Amerika wordt de Frasier-reboot uitgezonden op Paramount+. Tot de nieuwe afleveringen ook in Nederland beschikbaar komen kun je alle afleveringen van het origineel nog eens kijken op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen