search
Horrorfilms 'Jigsaw' en 'Spiral: From the Legacy of Saw' zie je nu bij Netflix
Films / Nieuws

Horrorfilms 'Jigsaw' en 'Spiral: From the Legacy of Saw' zie je nu bij Netflix

Vanaf donderdag 19 oktober kunnen horror fans zich tegoed doen aan het tiende deel van de 'Saw'-reeks in de bioscoop. Goed nieuws, het achtste en negende deel zie je straks op Netflix.

Als je een abonnement hebt bij Netflix, kun je vanaf dinsdag 10 oktober Jigsaw en Spiral: From the Legacy of Saw streamen.

Ondanks dat de films niet allemaal even succesvol zijn geweest, zijn er genoeg fans die reikhalzend uitkijken naar het tiende deel, Saw X. Nu kan je de twee delen daarvoor nog streamen voordat je naar de bioscoop gaat.

Jigsaw


Het achtste deel uit de reeks komt uit 2017 en is geregisseerd door Michael Spierig en Peter Spierig. Op IMDb staat de film op een score van 5.7/10 en bij Rotten Tomatoes pakt hij gemiddeld 61%. Stream de film bij Netflix.

"De politie onderzoekt een reeks moorden die vreemd genoeg lijken op die van "Jigsaw". Het vreemde is, John Kramer is al meer dan tien jaar dood. Een nieuw spel gaat van start. Is hij toch weer terug of is alles een valstrik van een andere moordenaar?"



Spiral: From the Legacy of Saw


Vanaf dinsdag stream je de film van regisseur Darren Lynn Bousman ook bij de dienst. Deze film doet het wat minder bij IMDb met een 5.2/10 en op Rotten Tomatoes met 56% gemiddeld.

"Agent Banks en zijn onervaren partner onderzoeken een reeks moorden zonder te weten dat deze macabere golf van gruwelijke misdaden in werkelijkheid om hen draait. Ze raken steeds verder verstrikt in het morbide spel van de moordenaar."



Voorbereid naar de bioscoop


Kijk deze twee films zeker bij Netflix voordat je straks naar de bioscoop gaat voor Saw X. De eerste reacties op deze film zijn lovend, dus deze film en zijn voorgangers, deel 8 en 9, wil je zeker niet missen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen