search
'Breaking Bad'-ster had nachtmerries door het spelen van zijn rol
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-ster had nachtmerries door het spelen van zijn rol

Het leven van een acteur is niet altijd even makkelijk...

Breaking Bad is een van de succesvolste series van deze eeuw. De serie heeft een ingewikkeld plot dat nooit verveelt, maar het hoogtepunt is toch wel de cast. Helaas was het filmen niet altijd een aangename ervaring voor de acteurs.

Aaron Paul en Bryan Cranston maakten hun personages tot echte iconen en wisten hun persoonlijkheden op een complexe manier weer te geven. Gedurende de vijf seizoenen van de serie evolueerde Jesse van een simpele drugsdealer tot een personage met meerdere lagen en een moreel conflict.

Slechte invloed


Het vermogen van Paul om deze transformatie op overtuigende wijze weer te geven, was een bewijs van zijn uitzonderlijke acteervaardigheden. En dat terwijl hij heeft onthuld nooit acteerlessen te hebben gehad.

Het zo diep inleven in zijn personage had echter niet altijd een goede invloed op Paul. In een interview met The Guardian vertelde hij ooit dat hij zelfs nachtmerries had die hem 's nachts wakker hielden. Door zijn karakter, met al zijn gebreken en angsten, volledig te omarmen, veranderde hij zelf in zijn personage.

Acteerde hij wel?


Paul zei dat hij eigenlijk begon te denken als Jesse in plaats van als zichzelf. Fans hebben ook vaak hetzelfde opgemerkt na het zien van Breaking Bad. Volgens hen leek het zelfs alsof Paul niet eens acteerde.



Uiteindelijk won hij drie Emmys voor zijn rol, dus waarschijnlijk was het de nachtmerries wel waard. Bekijk Breaking Bad op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen