search
Laatste bezoek aan Hawkins: nieuwe beelden onthuld van 'Stranger Things' seizoen 5
Series / Nieuws

Laatste bezoek aan Hawkins: nieuwe beelden onthuld van 'Stranger Things' seizoen 5

We keren voor de laatste keer terug naar Hawkins in 'Stranger Things' seizoen 5.

De opnames van het vijfde seizoen van Stranger Things zullen naar verwachting pas beginnen als de SAG-staking voorbij is, maar de vroege stadia van productie zijn inmiddels voortgezet nu de WGA-staking is opgelost. Daardoor hebben we nu zelfs nieuwe beelden van de set.

Zodra de staking voorbij was, gingen de makers van Stranger Things meteen weer aan het werk. De serie speelt zich af in Hawkins, Indiana, maar wordt gefilmd in Atlanta, Georgia. Onlangs deelde dronepiloot en videograaf @ItsJaredFilm een paar foto's van de Hawkins set op sociale media. Bekijk de beelden hier.

Hoe eindigt Stranger Things?


Hoewel het plot van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things nog onbekend is, wordt er veel gespeculeerd dat een groot deel ervan zich in Upside Down zal afspelen. Zoals je op de setbeelden kunt zien, lijkt het er echter op dat we ook een aantal scènes in het typische jaren 80 stadje gaan zien.

De makers van Stranger Things, Matt Duffer en Ross Duffer, hebben onlangs onthuld dat hun pitch voor het vijfde seizoen een tranentrekker was. "We hebben een schets voor seizoen 5 en we hebben het op Netflix gepitcht en ze reageerden er echt goed op. Ik bedoel, het was moeilijk. Het is het einde van het verhaal".

Reis ten einde


"Ik zag leidinggevenden huilen die ik nog nooit eerder heb zien huilen en het was bizar. En het heeft niet alleen te maken met het verhaal, maar met het feit dat het is van: oh mijn god, dit ding dat zoveel van onze levens heeft bepaald, deze Netflix-mensen die vanaf het begin, zeven jaar bij ons zijn geweest, en het is moeilijk voor te stellen dat de reis ten einde loopt".



Het is nog niet bekend wanneer het laatste seizoen zal verschijnen. Bekijk Stranger Things op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen