search
Avontuurlijke actiekomedie met Sandra Bullock verovert koppositie bij Netflix
Films / Nieuws

Avontuurlijke actiekomedie met Sandra Bullock verovert koppositie bij Netflix

'The Lost City' is nu te streamen bij Netflix en een hoop mensen hebben de film ontdekt. Hij staat namelijk op de eerste plaats in de Top 10.

Actie, humor, avontuur, geweldig scenario en een goede cast. Dit alles krijg je in The Lost City van regisseurs Aaron Nee en Adam Nee.

De regisseurs Nee zijn ook wel bekend van hun films Band of Robbers en The Last Romantic. Hun film Masters of the Universe is momenteel in pre-productie.

Cast


Naast Sandra Bullock zien we in deze film Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da'Vine Joy Randolph, Brad Pitt, Oscar Nunez en Patti Harrison.

Het verhaal


De teruggetrokken en briljante schrijfster Loretta Sage schrijft over exotische oorden in haar populaire avonturenromans die gaan over het knappe covermodel Alan.

Terwijl ze op tournee is om haar nieuwe boek te promoten, wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar de verloren schat van een oude stad uit haar nieuwste verhaal. Alan is vastbesloten te bewijzen dat hij ook in het echte leven een held kan zijn.



Mooie cijfers


"De leuke cast maakt veel goed; Sandra Bullock en Channing Tatum vormen een grappig kibbelend duo, Daniel Radcliffe is een enthousiaste bad guy en Brad Pitt steelt de show in een hilarisch bijrolletje.", vertelt een van de kijkers bij de site van MovieMeter. De film scoort daar 2.75/5.

Bij Rotten Tomatoes scoort de film een gemiddelde van maar liefst 82%. "The Lost City is een geweldige terugkeer naar studio-romcoms uit de jaren 90 en 00, met twee echte filmsterren optredens van Sandra Bullock en Channing Tatum.", aldus een van de critici.



Netflix


Kijk het komische en avontuurlijke The Lost City bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen