search
Netflix komt deze week met 10 nieuwe afleveringen waaronder 'The Fall of the House of Usher'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 10 nieuwe afleveringen waaronder 'The Fall of the House of Usher'

Het wordt een volle week op Netflix en daarnaast ook nog eens een hele griezelige!

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Big Vape: The Rise and Fall of Juul (seizoen 1)



Verschijnt op: Woensdag 11 oktober
Genre: Documentaire
Kijk op: Netflix

Synopsis: In deze docuserie groeit een strijdlustige start-up voor elektronische sigaretten uit tot een miljardenbedrijf, maar dan zorgt een epidemie ervoor dat het succes in rook opgaat.





Pacto de Silencio (seizoen 1)



Verschijnt op: Woensdag 11 oktober
Genre: Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een populaire influencer stort zich halsoverkop in het leven van vier vrouwen die op zoek zijn naar de waarheid over haar geboorte - en naar wraak.





The Fall of the House of Usher (seizoen 1)



Verschijnt op: Donderdag 12 oktober
Genre: Drama / Horror
Kijk op: Netflix

Synopsis: Om hun fortuin en toekomst veilig te stellen, bouwen een meedogenloze broer en zus een familiedynastie op die instort als hun erfgenamen een voor een op mysterieuze wijze sterven.






Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

9 oktober: Ilhados com a Sogra (seizoen 1) - Reality-TV - In de hoop een levensveranderende prijs te winnen, gaan koppels uitdagingen aan in een paradijs op aarde. Daar worden ze alleen wel bijgestaan door hun schoonmoeders.

10 oktober: Di4ries (seizoen 2) - Komedie / Drama / Familie - Een eerste liefde, de eerste zoen, plezier met vrienden, en ruzies met rivalen. 's Ochtends op school, 's middags bij de zee. Elke dag zit vol verrassingen!

10 oktober: Last One Standing (seizoen 2) - Komedie / Misdaad / Drama - Ze zijn comedians en spelen in een spannend drama, maar als hun grappen niet werken in de scènes zonder script, liggen ze eruit. Laat de chaos maar losbarsten!

11 & 12 oktober: Destined with You (seizoen 1 - aflevering 15-16) - Drama / Romantiek - Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.

12 oktober: Good Night World (seizoen 1) - Animatie / Komedie / Drama - Vier miserabele leden van een ontspoorde familie weten niet dat ze met elkaar een knus gezinnetje vormen in een meeslepend VR-spel.

13 oktober: Love is Blind (seizoen 5 - aflevering 10) - Reality-TV / Romantiek - Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

14 &15 oktober: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen