search
De reacties van Penny in 'The Big Bang Theory' maakten van haar een van de brutaalste personages
Series / Nieuws

De reacties van Penny in 'The Big Bang Theory' maakten van haar een van de brutaalste personages

Iedereen houdt van Penny, maar ze had af en toe wel heel brutale reacties.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Penny heeft heel wat brutale oneliners, maar wie kan haar dat kwalijk nemen? Dit zijn haar beste reacties op een rijtje.

Penny’s reacties zijn niet zo kwetsend als die van Bernadette en komen niet zo vaak voor als die van Sheldon. Ze raakte bevriend met een unieke groep en dus moest ze leren om op hun manier te communiceren. En of ze dat geleerd heeft!

Penny’s beste oneliners


Howard is eigenlijk altijd al een beetje griezelig geweest tegenover Penny en alle andere vrouwen. Penny zette hem met haar "Zijn rechterhand roept hem" in ieder geval goed op zijn plek.

Penny’s gezichtsuitdrukkingen spraken vaak boekdelen. Toen Raj een keer vroeg: "Waarom blijf je dat met je gezicht doen?" was Penny er snel bij met een goede reactie: "Omdat jij steeds domme dingen zegt met de jouwe".

Relatieadvies van Penny?


De relatie tussen Penny en Leonard was niet altijd even goed. Soms stuurde ze hem naar buiten om een wandeling te maken als hij angstig was. Toen Amy vroeg of dit hielp, kwam ze met de iconische lijn: "Nou, voor een tijdje. Dan komt hij terug".

Bekijk hieronder de beste momenten van Penny en stream The Big Bang Theory op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen