search
'Moon Knight'-regisseur wilde verrassende Avenger in de serie: "Stel je voor..."
Series / Nieuws

'Moon Knight'-regisseur wilde verrassende Avenger in de serie: "Stel je voor..."

Als het aan de regisseur van Moon Knight lag, verscheen deze Avenger in de serie.

Moon Knight is zonder twijfel de Marvel-serie met de minste connectie met de rest van het Marvel-universum. Er verscheen geen enkele andere Marvel-held in, maar dat had ook zomaar anders kunnen zijn.

Oscar Isaac speelde het titulaire personage in Moon Knight, een serie die gemixte reacties ontving toen hij op Disney+ verscheen. Het gebrek aan andere Marvel-helden is daar misschien deels verantwoordelijk voor.

Avenger in Moon Knight


Maar het had niet veel gescheeld of er had wél een bekende Avenger in Moon Knight gezeten. Moon Knight-maker Mohamed Diab geeft aan dat hij maar al te graag een bepaalde groene held bij de serie betrokken had. Jawel, hij heeft het over de Hulk!

"Voor mij was ik erg benieuwd wat er zou gebeuren, ik zou Hulk graag bij de serie willen betrekken. Waarom? Omdat Hulk twee persoonlijkheden heeft. En Moon Knight heeft twee persoonlijkheden. Stel je voor dat ze allebei vrienden kunnen zijn en verwarring kunnen veroorzaken – je bent bevriend met de een en niet geliefd bij de ander. De ingewikkelde relatie en wie van de vier vrienden kan zijn met wie."



Moon Knight seizoen 2?


Geruchten doen al een tijdje de ronde dat er een tweede seizoen van Moon Knight aan zit te komen, maar vooralsnog is dit niet door Disney bevestigd. De maker en hoofdacteur uit de serie zijn hier natuurlijk ook al meermaals om gevraagd, maar ook zij kunnen niets bevestigen.

Vanwege de gemixte reacties op het eerste seizoen, is het daarom geen zekerheid dat een tweede seizoen er gaat komen. Moon Knight seizoen 1 is nu te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen