search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Prime Video-series komen het beste uit de test
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Prime Video-series komen het beste uit de test

Onze recensenten tippen de beste series, die onlangs op Prime Video uitkwamen.

Van groots fantasy-avontuur tot listig moorddrama - Prime Video heeft van alles wat klaarstaan in zijn catalogus. De recensenten van SerieTotaal helpen je vooruit met het filteren van alle nieuwe series en pikken de beste eruit van de afgelopen weken.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Prime Video van de afgelopen tijd.

Wheel of Time seizoen 2 | 8 afleveringen




★★★★★

Synopsis: In een magische fantasiewereld kruist een vrouw genaamd Moiraine het pad van vijf jonge mannen en vrouwen. Dit leidt tot een gevaarlijke, wereldomvattende reis die de wereld zoals zij die kennen op diens fundamenten doet schudden.

Recensie: "'The Wheel of Time' is fantasy zoals fantasy hoort te zijn: dusdanig smullen dat je bijna schrikt wanneer de aftiteling begint en vervolgens niet kan wachten op de volgende aflevering. Het verhaal is zo meeslepend dat het wellicht zelfs de grootste fantasyhater niet onberoerd laat en deze amper door zal hebben dat er weer een uur is verstreken."

Lees de rest van de recensie.

Wilderness | 6 afleveringen





★★★★☆

Synopsis: Misdaaddrama volgt een verwrongen liefdesverhaal, waarin een 'gelukkig leven' al snel verandert in een levende nachtmerrie.

Recensie: Gedurende de serie wordt je morele kompas flink op de proef gesteld. In deze mierenhoop van dubieuze gebeurtenissen is het lastig om één schuldige aan te wijzen."

Lees de rest van de recensie.

The Continental: From the World of John Wick | 3 afleveringen





★★★☆☆

Synopsis: Verkent de oorsprong achter het iconische hotel van het John Wick-universum door de ogen en acties van een jonge Winston Scott als hij wordt meegesleurd in het helse landschap van het New York uit 1970.

Recensie: "Wie niet bekend is met de films waarin Keanu Reeves de titelrol vervult, hoeft niet te vrezen dat 'The Continental' niet te volgen zal zijn. Dit is namelijk geen Marvel-productie. Voor kenners zijn er wat leuke extra's, maar voor de rest staat het verhaal volledig op eigen benen."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen