search
Nieuwe steengoede dramaserie betovert kijkers en beukt Netflix top 10 in
Series / Nieuws

Nieuwe steengoede dramaserie betovert kijkers en beukt Netflix top 10 in

De serie 'Everything Now' wordt zeer goed bekeken in haar eerste dagen op Netflix.

De serie Everything Now is zeer populair op Netflix. De serie, die uit 8 afleveringen bestaat, is sinds een aantal dagen te streamen en behoort inmiddels tot de 10 meest gestreamde series op Netflix in Nederland.

Actrice Sophie Wilde schittert als de 16-jarige Mia in deze sprankelende Britse coming-of-age-serie. Nadat ze een moeizame tijd heeft doorstaan, waarin ze herstelde van een eetstoornis, keert Mia terug naar huis. De wereld om haar heen lijkt echter te zijn doorgegaan zonder haar. Terwijl ze haar plaats in de wereld weer probeert te vinden, ontdekt ze dat haar leeftijdsgenoten al flinke stappen hebben gezet in hun tienerlevens.

Bucket List


Mia staat voor een uitdaging, maar met een steeds veranderende 'bucket list' en de onvoorwaardelijke steun van haar drie beste vrienden, duikt ze moedig in het avontuur van daten en feesten.

Daarbij kan een nieuwe mogelijke liefde haar wereld op zijn kop zetten.
De serie belicht de kracht en veerkracht van jongeren die obstakels overwinnen en hun zoektocht in de chaos van de moderne wereld.

Stephen Fry


Stephen Fry, die ook speelt in Heartstopper, maakt ook zijn opwachting in deze serie. Zijn aanwezigheid voegt een extra laag toe aan het verhaal en brengt een vleugje ervaring en humor in het tumultueuze leven van Mia en haar vrienden.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen