search
De meest hartverscheurende sterfgevallen in series die je lieten vergeten dat het om acteurs ging
Series / Featured

De meest hartverscheurende sterfgevallen in series die je lieten vergeten dat het om acteurs ging

Soms vergeten we even dat we naar een serie kijken. Drie van de meest tragische sterfgevallen in series.

Soms zit je zo in een serie of heb je zoveel bewondering voor een personage dat je echt meeleeft. Hoe cru is het dan als juist dit personage in de serie overlijdt. Soms moet je jezelf echt weer even op de rails kijken en jezelf herinneren dat het hier slechts een serie betreft. Hier drie overlijdensgevallen die ons in ieder geval diep raakten.

Ned Stark - Game of Thrones


De onthoofding van Ned Stark speelde zich af in een fictieve wereld, maar de impact ervan voelde onmiskenbaar authentiek. Het aanschouwen van de publieke executie van Ned Stark was hartverscheurend. Het was nog pijnlijker doordat zijn dochters gedwongen waren om toe te kijken.

Bekijk op instagram


Christopher Moltisanti - The Sopranos


De motieven achter Tony's besluit om zijn neef Christopher te doden, zijn vaag. Beschermde hij de familie tegen Christopher's roekeloosheid en verwijderde hij een potentieel gevaar? Of trachtte hij simpelweg Christopher te redden van zijn demonen? Waarschijnlijk was het een samenspel van beide factoren. Hoe dan ook, deze gebeurtenis was niet alleen voor Tony, Soprono maar ook voor de kijkers een aangrijpende ervaring.

Bekijk op instagram


Mark Greene - ER


Dr. Mark Greene had in zijn carrière levens gered, maar een hersentumor bleek zijn eigen einde. Zijn ondergang was aangrijpend om te aanschouwen. De laatste momenten, waarin hij zijn dochter adviseerde 'altijd vrijgevig te zijn,' werden begeleid door 'Somewhere Over the Rainbow' en lieten elke kijker met een traan in het oog en een brok in de keel achter.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen