search
Om deze reden faalde Marvel Studios faliekant met 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Om deze reden faalde Marvel Studios faliekant met 'Secret Invasion'

'Secret Invasion' ging uit als een nachtkaars en is omenteel de slechtst beoordeelde MCU-serie.

Ondanks een prima acteeprestatie van Samuel L. Jackson als Nick Fury bleek Secret Invasion een tegenvaller. De finale werd zelfs als een anti-climax beoordeeld.

Insiders menen dat de oorzaak ligt in creatieve meningsverschillen. The Hollywood Reporter bericht dat uiteindelijk iedereen met iedereen overhoop lag, wat ten koste ging van de serie.

Onderlinge fracties


Marvel Studios had in eerste instantie Kyle Bradstreet ingehuurd voor het schrijven van de scenario's. Hij werd na een jaar vervangen door Brian Tucker, Thomas Bezucha, en Ali Selim.

Naarmate de productie vorderde, ontstonden er echter onderlinge fracties. Dit had tot gevolg dat in september 2022 het pre-productieproces een zooitje was geworden. Uiteindelijk kreeg Marvel-baas Jonathan Schwartz opdracht om orde op zaken te stellen, maar op dat moment was het eigenlijk al te laat.

Geruisloos verdwenen


Secret Invasion ging met andere woorden ten onder aan creatieve meningsverschillen. Wat een nieuw hoofdstuk voor de Skrulls had moeten worden is nu geruisloos verdwenen. Het is te hopen dat komende producties tijdig in goede banen geleid zullen worden om dit soort moeilijkheden voor te zijn.

Secret Invasion kun je streamen op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen