search
'Loki' seizoen 2 breekt nu al de harten van kijkers
Series / Nieuws

'Loki' seizoen 2 breekt nu al de harten van kijkers

Het seizoen is pas net begonnen, maar kijkers van 'Loki' pinken nu al een traantje weg.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvelfans maken nogal een emotionele rollercoaster mee in het nieuwe seizoen van Loki. Hun harten worden namelijk al in de tweede aflevering compleet gebroken door de break-up van Loki en Sylvie.

Een van de cruciale dynamieken in seizoen 1 was Loki's interactie met zijn variant, Sylvie, die een van de belangrijkste elementen van de serie werd. Hoewel ze slechts een beperkte tijd gescheiden zijn geweest in de MCU, hebben fans nu al bijna twee jaar gewacht op de reünie van de personages in Loki seizoen 2.

Emotioneel


Aflevering 2 van Loki verscheen gisteren op Disney+. Hierin zagen we Loki en Sylvie eindelijk samen, toen Loki ontdekte dat Sylvie in 1982 was en bij een McDonald's werkte. Hun reünie was echter op zijn zachtst gezegd emotioneel, blijkt uit de reacties van fans op sociale media.

Er zijn nu nog vier afleveringen te gaan in seizoen 2 van Loki, dus zal de serie binnenkort al gaan onthullen waar de relatie van Loki en Sylvie in de toekomst naartoe gaat. De vraag is natuurlijk of deze toekomst gelukkig is of dat het lot andere plannen voor hen heeft.

Geduld


Het zou niet verbazingwekkend zijn als het seizoen eindigt met een cliffhanger als het gaat om de liefde tussen de twee. En zoals we weten duurt het in het MCU altijd lang voordat personages uiteindelijk samenkomen. We moeten dus nog even geduld hebben. Bekijk hieronder de reacties van fans:Loki is te streamen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen