search
Niet alleen commercieel: Makers verklaren waarom McDonald's in Loki seizoen 2 zit
Series / Nieuws

Niet alleen commercieel: Makers verklaren waarom McDonald's in Loki seizoen 2 zit

Volgens de makers is de reden niet alleen maar commercieel.

Meer dan twee jaar na de finale van seizoen 1 is Loki terug van weggeweest. In de marketing naar aanloop van het nieuwe seizoen zagen we al dat McDonald's een rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Dat werd meteen bevestigd in de openingsepisode van seizoen 2. Aan het einde van die episode zagen we het personage Sylvie een McDonald's-restaurant bezoeken in de jaren 80.

McDonalds


Het is verleidelijk om te denken dat dat puur om commerciële redenen gebeurde. Volgens Holly Frank van Disney is dat echter niet zo. ''Het voelde natuurlijk dat Sylvie een fijne, kalme plek zocht na de gebeurtenissen van seizoen 1,'' liet ze weten in een interview.

''Ze loopt een McDonald's-restaurant binnen en ziet simpele dingen. Mensen genieten van het eten, mensen die lachen, en dat is waar ze wilde werken. Iemand als Sylvie heeft dat nooit eerder ervaren, en wordt er echt door gegrepen.''

Seizoen 2


De eerste episode van het nieuwe seizoen van Loki is nu te zien op Disney+. Er zullen nog vijf episodes volgen om het seizoen vol te maken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen