search
Kaley Cuoco is dolverliefd op dit bijzondere item op de set van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Kaley Cuoco is dolverliefd op dit bijzondere item op de set van 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco nam een bijzonder item mee van de set van 'The Big Bang Theory' en hing deze thuis op.

The Big Bang Theory liep maar liefst 12 jaar, zowel de kijkers als de acteurs waren erg somber dat de serie tot een einde kwam. De acteurs wilden graag rekwisieten meenemen als herinnering aan de serie maar dat werd in de basis niet toegestaan.

Kaley Cuoco, die Penny speelde in de serie, moest ervoor zorgen dat geen andere cast- of crewleden haar kostbare bezit in handen kregen. Ze wilde een poster meenemen die aan de deur van haar on-set appartement hing.

Quote


"Het is iets waar ik zoveel van hou en waar ik 12 jaar naar heb gekeken. Het staat altijd in mijn blikveld vanaf waar ik op de set zit, dus ik ben blij dat ik het in mijn eigen woonkamer ga zetten, zodat ik het voor altijd zal zien. Veel mensen willen veel dingen, dus ik heb die al gemarkeerd. Het ziet er super willekeurig en vreemd uit, maar het is buitengewoon speciaal voor mij," legde de actrice uit.

Lang niet alles kon zomaar worden meegenomen. Simon Helberg, die Howard Wolowitz speelde. lichtte namelijk eerder toe dat hij zijn Nintendo-riem had moeten stelen omdat hij deze echt niet van de set mocht meenemen.

Bekijk op instagram

Je kan The Big Bang Theory streamen op HBO Max
Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen