search
De doorstart van 'Suits': wat kunnen we ervan verwachten?
Series / Nieuws

De doorstart van 'Suits': wat kunnen we ervan verwachten?

'Suits' is opnieuw ongekend populair nadat de serie beschikbaar is gesteld op Netflix. Een nieuw seizoen lonkt!

De revival van Suits op Netflix heeft grote gevolgen! Op dit moment wordt er door het Amerikaanse NBCUniversal namelijk gewerkt aan een nieuw seizoen van serie. Dit nieuws wordt inmiddels gemeld via een aantal Amerikaanse entertainmentwebsites zoals 'Deadline' en 'Variety'.

Hoewel het nieuws nog niet officieel is bevestigd, wordt wel al gemeld dat Aaron Korsh betrokken is bij dit project. Korsh is de bedenker van de oorspronkelijke serie, waarin onder andere Meghan Markle, Patrick J. Adams en Gabriel Macht de hoofdrollen speelden.

Geen revival


Aaron Korsh en NBCUniversal hebben bevestigd dat de nieuwe serie een spin-off is die zich afspeelt in dezelfde wereld als Suits, maar geen revival van de originele serie zal zijn. Dit betekent dat het verhaal waarschijnlijk niet zal draaien om Harvey, Donna, of Michael, maar dat zij zeker nog wel een kleine (of grote?) rol kunnen hebben in het verhaal.

De eerste spin-off van Suits was de serie Pearson uit 2019, die slechts één seizoen duurde. Pearson volgde het personage Jessica Pearson terwijl ze in Chicago als advocaat werkte, maar het kon nooit dezelfde populariteit bereiken als de oorspronkelijke serie.

Geen verrassing


Het nieuws over de mogelijke terugkeer van Suits komt nu ook weer niet als een complete verrassing. Sinds de acht seizoenen van de serie beschikbaar zijn op Netflix, trekt de serie opnieuw bizarre kijkersaantallen.

Bekijk op instagram


Vorige week was de serie voor de tiende achtereenvolgende week de meest gestreamde serie in de Verenigde Staten. Kijk de serie hier op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen