search
Deze duistere en intense thrillerserie scoort een heerlijke 8,2 op IMDb en is nog steeds gewoon te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Deze duistere en intense thrillerserie scoort een heerlijke 8,2 op IMDb en is nog steeds gewoon te streamen op Netflix

De meesterlijke serie 'The Fall' is ongekend spannend en gewoon nog te streamen op Netflix.

Het meesterlijke The Fall is een misdaadthrillerserie gecreëerd door Allan Cubitt. De serie liep van 2013 tot en met 2016 en kent in totaal 17 afleveringen verdeeld over 3 spannende seizoenen.

De serie speelt zich af in het Ierse Belfast en volgt de genadeloze seriemoordenaar Paul Spector, gespeeld door Jamie Dornan. Tegenover hem staat de vastberaden rechercheur Stella Gibson, gespeeld door de prachtige Gillian Anderson. Wat volgt, is een kat-en-muisspel dat je op het puntje van je stoel houdt.

Meeslepend


The Fall is een meeslepende duik in de donkere kant van de menselijke geest en het speurwerk dat nodig is om dit te ontrafelen. Als je houdt van intense psychologische thrillers met meeslepende karakters, is deze serie zeker een aanrader.

De psychologische diepgang van de serie is opvallend. Het onderzoekt niet alleen de psyche van de moordenaar maar werpt ook een kritische blik op de complexe aard van de rechecheur.

Ratings


De waardering van de serie spreekt boekdelen over zijn kwaliteit. Met een indrukwekkende IMDb-score van 8,2 en een Rotten Tomatoes-beoordeling van 81% is het duidelijk dat de serie erg wordt gewaardeerd door de kijkers.



Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen