search
'Goosebumps' van Disney+ moet leiden tot nog meer kippelvel
Series / Nieuws

'Goosebumps' van Disney+ moet leiden tot nog meer kippelvel

Er is blijkbaar genoeg potentieel en natuurlijk bergen aan bronmateriaal voor nog meer kippenvel.

De nieuwe griezelserie Goosebumps staat nog maar één dag online en nu al wordt er gespeculeerd over een tweede seizoen. Volgens producent Conor Welch is er meer dan genoeg potentieel om te benutten.

De horror-komedieserie Goosebumps is geïnspireerd op de gelijknamige reeks boeken van schrijver R.L. Stine en volgt een groep tieners die strijden tegen bovennatuurlijke krachten. De reeks boeken is in ieder geval omvangrijk te noemen.

Jong en gretig talent


Welch vertelt over zijn plannen: "Onze hoop is om deze groep kinderen en volwassenen nog vele, vele seizoenen en afleveringen te volgen. Omdat we elk boek van de canon tot onze beschikking hebben, is er nog veel meer om in te duiken.".

In tegenstelling tot de oorspronkelijke boeken van Stine vertelt Goosebumps één doorlopend verhaal, met blijkbaar een mogelijkheid om na seizoen één verder te gaan op het verhaal waarbij elke aflevering geïnspireerd is op Stine's boeken.

Wachten is op Disney


Aangezien Goosebumps nog vijf afleveringen te gaan heeft, kan het even duren voordat de serie een bevestigde vernieuwing voor seizoen 2 krijgt. Maar gezien de interpretatie van Stine's werk is er genoeg ruimte om de serie te verlengen.



Kijk vanaf nu elke week een nieuwe aflevering van Goosebumps op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen