search
Disney+ komt met eerste beelden 'Goosebumps' in grootse 'Hallowstream 2023'-promo
Series / Nieuws

Disney+ komt met eerste beelden 'Goosebumps' in grootse 'Hallowstream 2023'-promo

De streamingdienst maakt het komende Halloween extra griezelig voor alle kijkers!

Over iets meer dan een maand is het weer tijd voor gruwel en griezelen als Halloween weer van start gaat. Disney+ heeft met het Hallowstream 2023 een thema dat de kijkers een uiterst spannende maand belooft.

Voor het vierde jaar op een rij zet Disney+ oktober in het teken van het Amerikaanse griezelfeest. Vanaf 4 oktober zijn er meer dan genoeg enge titels te zien, en ter promotie komt Disney+ met een spannende nieuwe teaser.

Genoeg te (Hallow)streamen


Het grote evenement van Disney+ begint op 4 oktober met de première van de film Haunted Mansion op de streamingdienst. Daarna volgt de gloednieuwe serie Goosebumps op 13 oktober. Maar op Halloween zelf, 31 oktober, gaat Disney+ helemaal los.

Zo kan je op die dag titels streamen als Tim Burton's The Nightmare Before Christmas, Hocus Pocus, Halloweentown, Muppets Haunted Mansion, Under Wraps, Frankenweenie en nog veel meer.

Zet de popcorn maar klaar


Disney gaat de samenwerking met streamingdienst Hulu aan om het Halloweenfeest extra te benadrukken. Hulu heeft op zijn beurt het thema Huluween 2023 waarbij de serie Goosebumps op beide streamingdiensten te kijken zijn.



Kijk komende maand naar alle spannende titels in de Hallowstream 2023-special op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen