search
Goed nieuws voor de liefhebbers van 'Frasier': binnenkort ook hier te zien
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de liefhebbers van 'Frasier': binnenkort ook hier te zien

De originele serie was al te zien maar binnenkort wordt de gloednieuwe versie hier ook beschikbaar.

Het is een van de succesvolste sitcoms aller tijden geweest en recentelijk besloten de makers een nieuw hoofdstuk van Frasier te maken. Binnenkort dus ook te zien voor kijkers in Nederland.

Het heeft jaren geduurd om alle neuzen van de originele reeks Frasier dezelfde kant op te krijgen voor een zogenoemde 'revival'. Maar nu gaat de hilarische en pretentieuze psychiater dr. Frasier Crane een nieuw avontuur aan in Boston.

Terug bij af


Acteur Kelsey Grammer speelt al sinds de jaren 80 de rol van Frasier, beginnend in de succesvolle sitcom Cheers. De serie draaide om een kroeg in het centrum van Boston waar Frasier een frequent bezoeker was.

Bij het eindigen van Cheers kreeg Grammer zijn eigen spin-off Frasier. Deze serie bleek zodanig populair te zijn dat het nu nog steeds de recordhouder is van de meest gewonnen Emmy Awards voor een sitcom.

Frasier in ons kikkerlandje


De nieuwe revival ging onlangs in première op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+. Gelukkig is vanaf 3 november ook de revival voor Nederlandse fans te zien op de streamingdienst SkyShowtime.



Kijk tot die tijd alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen