search
Hayden Christensen eindelijk terug in 'Star Wars': hoe kijkt hij erop terug?
Series / Nieuws

Hayden Christensen eindelijk terug in 'Star Wars': hoe kijkt hij erop terug?

Fans waren, net als Hayden Christensen zelf, superenthousiast om Anakin Skywalker terug te zien in 'Ahsoka'.

Hayden Christensen is enorm blij met de reacties van kijkers op zijn terugkeer als Anakin Skywalker in Ahsoka. Dat vertelt hij in een video, gedeeld op het YouTubekanaal van Star Wars.

In de serie Ahsoka kruipt Christensen voor de tweede keer sinds de prequel Star Wars-trilogie opnieuw in de rol van Anakin, na zijn performance naast Ewan McGregor in Obi-Wan Kenobi vorig jaar. In Ahsoka kreeg hij niet alleen de kans om Anakin te spelen, maar ook om scènes uit Star Wars: The Clone Wars tot leven te brengen.

Steun van fans


Voor fans was dit een moment dat ze niet snel meer zullen vergeten, en Christensen denkt er net zo over. In een video vertelt Christensen over de warme ontvangst die hij kreeg van Star Wars-kijkers na zijn terugkeer in Ahsoka. Hij beschrijft de steun die hij van de fans heeft gehad als "opmerkelijk".

Hij zegt zelfs dat het een gevoel is dat hij niet echt onder woorden kan brengen. Christensen vermeldt ook dat hij de kans heeft gehad om te werken met mensen die hij bewondert, wat alleen maar heeft bijgedragen aan het opgetogen gevoel dat deze ervaring hem opleverde.

Steeds beter


Christensen hoeft tegenwoordig maar zijn gezicht te laten zien om een Star Wars-moment tot een hoogtepunt te maken voor fans. Vooral nu de fans die zijn opgegroeid met de prequel Star Wars-trilogie hun stemmen kunnen laten horen.



Het lijkt er bovendien op alsof het personage van Anakin Skywalker met iedere verschijning beter wordt. Nu seizoen 1 van Ahsoka voorbij is, is het echter onbekend wanneer Christensen mogelijk weer terugkeert als Anakin. Bekijk Ahsoka op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen