search
'Game of Thrones'-ster Peter Dinklage heeft een gruwelijke hekel aan een bepaald soort mensen
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster Peter Dinklage heeft een gruwelijke hekel aan een bepaald soort mensen

Peter Dinklage wil niet dat mensen zeggen dat hij 'geluk' heeft gehad.

Het is geen geheim dat de wereld van glitter en glamour in Hollywood helemaal niet zo is als dat ze lijkt. Het is buitengewoon moeilijk om het daar te maken. Game of Thrones-ster Peter Dinklage heeft dan ook een sterke mening over deze wereld.

Dinklage vertelde in een interview met de New York Times over zijn carrière en de moeilijkheden die hij onderweg tegen is gekomen. Daarom is hij ook niet gediend van het woord 'geluk'.

Geen geluk, wel hard werk


Volgens de acteur wordt "een hoop hard werk" vergeten wanneer het woord 'geluk' gebruikt wordt. Zeggen dat hij gewoon geluk heeft gehad "doet al [zijn] harde werk dat [hij] in [zijn] carrière [heeft] gestoken helemaal teniet".

Hij zal dan ook nooit zeggen dat hij geluk heeft gehad in zijn carrière, maar dat hij op het juiste moment de juiste mensen heeft ontmoet.

Een hele andere kijk


Dinklage heeft veel moeten doorstaan om dit punt in zijn carrière te bereiken. Zo heeft hij zelfs in een appartement in Brooklyn gewoond zonder verwarming, omdat hij dat niet kon betalen. Helemaal geen geluk dus, veel hard werk en doorzettingsvermogen.Game of Thrones is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen