search
Een vroege dood voor 'The Afterparty' op Apple TV+: na twee seizoenen gecanceld

Een vroege dood voor 'The Afterparty' op Apple TV+: na twee seizoenen gecanceld

'The Afterparty' zou zich niet genoeg bewezen hebben om een plek op het platform te behouden

Daan Kusen
Het doek is gevallen voor de komische moordmysterie serie The Afterparty op Apple TV+. De serie is geschreven door Philip Lord en Christopher Miller, die momenteel razend populair zijn dankzij hun hit Spider-Man: Across The Spider-Verse.

Wanneer de reünie van een middelbare school volledig uit de hand loopt en één van de reünisten dood wordt aangetroffen, richt elke aflevering zich op een nieuwe, potentiële, dader.

Niet genoeg bewezen


Apple TV+ heeft de stekker uit de serie getrokken. Er zal dus definitief geen derde seizoen komen. Volgens Apple TV+ heeft de serie zich "niet genoeg bewezen om een plek op het platform te behouden".

Het is nu de vraag of The Afterparty misschien ergens anders verder kan gaan. Het is immers vaker gebeurd dat gecancelde series een doorstart hebben kunnen maken.

Hoopvolle toekomst


Eén serie die pas nog gered is, is Warrior Nun. De serie zal terugkeren met een drietal films op Netflix. De populaire science fiction serie Sense8 mocht in een film het verhaal na twee seizoenen beëindigen.In beide gevallen hebben de fans dankzij campagnes, online en soms op locatie, een grote hand gehad in het redden van hun geliefde serie.

Lord en Miller


Naast de fans zullen Lord en Miller ook van belang kunnen zijn in het redden van The Afterparty. Hun bekendheid is de laatste jaren omhoog geschoten, mede dankzij het succes van de Spider-Verse films.Ook het enorme aantal grote Hollywood namen zoals Tiffany Haddish, Dave Franco, Zoe Chao, Ben Schwartz, Jack Whitehall, Sam Richardson en anderen, zouden kunnen helpen. Deze acteurs en actrices zouden een goed lokmiddel kunnen zijn voor de studio's.

Apple TV+


De twee seizoenen van The Afterparty zijn nu nog te zien op Apple TV+.


Aanbevolen artikelen