search
Bikkelharde serie 'Invincible' maakt vaart, terwijl seizoen 2 nog niet eens uit is
Series / Nieuws

Bikkelharde serie 'Invincible' maakt vaart, terwijl seizoen 2 nog niet eens uit is

Vanaf nu zal het allemaal heel snel gaan voor Invincible, want seizoen 3 is al in de maak!

Mark Grayson uit Invincible is druk bezig; hij moet ervoor zorgen dat zijn slechte vader Omni-Man het universum niet verwoest, maar ondertussen moet hij het opnemen tegen nog veel meer schurken. Veel rust gaat hij niet krijgen, want seizoen 3 is blijkbaar al in de maak.

Afgelopen zaterdag werd bevestigd dat de serie terug zou keren voor een derde seizoen. Dit is heel goed nieuws, maar seizoen 2 komt pas later dit jaar uit. Het zal dus heel druk worden voor Invincible en alle fans.

Seizoen 3


Dit is niet de eerste keer dat maker Robert Kirkman een derde seizoen heeft bevestigd. Eerder dit jaar vertelde hij al dat de pauzes tussen de seizoenen vanaf nu veel korter zullen duren.

Nu is het echt officieel. The Hollywood Handle heeft namelijk een tweet geplaatst met de bevestiging dat seizoen 3 in de maak is.

Heel veel geluk


Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu krijgen alle Invincible-fans positief nieuws na positief nieuws. Iedereen moet in de wolken zijn met een speciale Atom Eve-aflevering, een gloednieuwe trailer en nu de bevestiging dat seizoen 3 eraan komt!



Invincible is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen