search
'The Wheel of Time' op Prime Video brengt boeken nadrukkelijker in beeld volgend seizoen

'The Wheel of Time' op Prime Video brengt boeken nadrukkelijker in beeld volgend seizoen

De serie gaat meer herkenbare zaken behandelen, maar ook volledig nieuwe.

Glenn Walsh
Het was nog niet zo lang geleden dat de avontuurlijke dramaserie The Wheel of Time van Prime Video verlengd werd voor een derde seizoen. Producenten van de serie hebben voor de puristen goed nieuws.


Volgend seizoen zal zich meer gaan richten op de boeken en zich voornamelijk baseren op het vierde boek in de reeks verhalen van schrijver Robert Jordan. Het seizoen zal onder andere de Sea Folk, Tanchico en Rhuidean bevatten.

Primeur op de eerste rij


Tijdens een speciale vertoning van de seizoensfinale van het tweede seizoen werd de serie uitgebreid besproken en richtte het zich vooral op de visuele effecten van de serie. Ze werkten er hard aan om de visuele magie er natuurlijk en organisch uit te laten zien

Showrunner Rafe Judkins deed echter ook een verrassende onthulling en verklaarde dat seizoen drie van The Wheel of Time zich voornamelijk zal richten op verhaallijnen op wat hij "een van de beste boeken in de serie" noemde.

Tussen droom en realiteit


Judkins plaagde het publiek met de belofte dat ze meer leden van de Forsaken zullen ontmoeten en dat er dieper ingegaan zal worden op de gave van droomwandelen, een kracht die is hoe het klinkt.Dat wordt in ieder geval nog een hoop nieuwe Forsaken casten in het nieuwe seizoen. Kijk tot die tijd alle afleveringen van The Wheel of Time op Prime Video.Aanbevolen artikelen