search
Fans van 'The Wheel of Time' opgelet: bekend personage keert terug op Prime Video
Series / Nieuws

Fans van 'The Wheel of Time' opgelet: bekend personage keert terug op Prime Video

Fans zullen echter wel even opkijken als ze het bekende personage weer zien.

Het komt wel eens voor dat series bekende personages in latere seizoenen herintroduceren. In het geval van Prime Video's The Wheel of Time geldt dat ook voor het aankomende derde seizoen.

In het derde seizoen zal namelijk het personage van Marin al'Vere weer terugkeren. De moeder van Egwene was voor het laatst te zien in de seizoensfinale van seizoen één. Het wordt alleen wel even wennen bij het weerzien van Marin.

Nieuw gezicht


Het is namelijk bevestigd dat actrice Rina Mahoney de rol van Marin al'Vere overneemt van Lolita Chakrabarti. Er wordt wel vaker een andere acteur of actrice ingezet voor een bestaand personage in een lopende serie.

In het geval van Chakrabarti zorgde haar werk aan projecten in het West End en op Broadway als toneelschrijver voor conflicten in de planning. Gelukkig wordt er voor het personage geen groentje in gezet.

Inzet van ervaren actrice


Mahoney is bepaald geen nieuwkomer. Met twee decennia ervaring op haar naam heeft ze bewonderenswaardige optredens op haar cv, zoals het spelen van de rol van Janet Ottinger in Wednesday en Mariam Rahman in The Bay.Kijk alle afleveringen van The Wheel of Time op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen