search
Netflix komt deze week met 13 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Bodies'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 13 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'Bodies'

In deze drukke week op Netflix kom je tijd te kort om al deze topseries te kijken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


I Woke Up a Vampire (seizoen 1)Verschijnt op: Dinsdag 17 oktober
Genre: Komedie / Familie / Fantasy
Kijk op: Netflix

Synopsis: Carmie ontdekt op haar dertiende verjaardag dat ze eigenlijk half mens, half vampier is… en dat mythische krachten de middelbare school veel ingewikkelder maken.

Bodies (seizoen 1)Verschijnt op: Donderdag 19 oktober
Genre: Misdaad / Drama / Geschiedenis
Kijk op: Netflix

Synopsis: Vier detectives. Vier tijdlijnen. Eén lichaam. Om de toekomst van Groot-Brittanië te redden, moeten ze eerst de moord oplossen die de loop van de geschiedenis heeft veranderd.

Yaratilan (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Drama / Fantasy / Geschiedenis
Kijk op: Netflix

Synopsis: Wanneer een roekeloze wetenschapper in het Ottomaanse Istanbul een tragedie overkomt, gebruikt zijn student ongeteste methoden om zijn werk af te maken - met verwoestende gevolgen.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

16 oktober: Love is Blind (seizoen 5 - aflevering 11) - Reality-TV / Romantiek - Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

18 oktober: Kaala Paani (seizoen 1) - Drama - Wanneer een mysterieuze ziekte de eilanden Andaman en Nicobar treft, start een wanhopig gevecht om te overleven en tegelijkertijd zo snel mogelijk een geneesmiddel te vinden.

19 oktober: Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Na te zijn verraden door zijn vriend, wordt supersoldaat Dolph Laserhawk opgesloten in de streng beveiligde gevangenis Supermaxx. Onder het bevel van de louche gevangenisdirecteur, is Dolph genoodzaakt om met een team van buitenbeentjes zeer gevaarlijke undercovermissies uit te voeren.

19 oktober: Crashing Eid (seizoen 1) - Komedie / Drama - Razan viert een feest met haar familie. Als haar Brits-Pakistaanse verloofde onuitgenodigd langskomt, wil ze iedereen overtuigen dat hij een geschikte match is.

19 oktober: Neon (seizoen 1) - Komedie / Muziek - Een aanstormend reggaeton-ster en zijn beste vrienden verhuizen naar Miami met een missie, waarbij ze samen obstakels en realitychecks overwinnen in hun streven naar succes.

20 oktober: Big Mouth (seizoen 7) - Animatie / Komedie / Romantiek - In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

20 oktober: Doona! (seizoen 1) - Komedie / Drama / Romantiek - Een student zoekt een weg in zijn leven en studie terwijl hij moet omgaan met een unieke situatie: hij woont samen met een mooi voormalig K-popidool.

20 oktober: Élite (seizoen 7) - Misdaad / Drama / Thriller - Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

21 &22 oktober: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen