search
'Supernatural’s meest hartverscheurende scene: waarom alle fans massaal huilden
Series / Nieuws

'Supernatural’s meest hartverscheurende scene: waarom alle fans massaal huilden

Dit is zonder twijfel het meest hartverscheurende moment in Supernatural... Pak je tissues er dus maar bij.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bereid je voor om te huilen met deze hartverscheurende scène van Supernatural. Naast vette actie-scènes en gevechten waren er namelijk ook zeer emotionele momenten.

Elke serie heeft wel ten minste één emotioneel moment, maar Supernatural staat zeker bovenaan de lijst van de meest tranentrekkende series aller tijden. Met heftige sterfgevallen (die weer tot leven komen) is het moeilijk om een meer emotionele serie te bedenken.

De meest emotionele momenten


Jo was lang geen favoriet bij de fans, maar haar dood bleef iedereen alsnog lang bij. Ellen’s toewijding om bij haar te blijven had iedereen in tranen. Hoewel dit een heel emotioneel moment was, is het niet het meest hartverscheurende.

De eerste plek gaat namelijk naar het gevecht tussen Sam en Dean. Er is niets erger dan te zien hoe broers zich tegen elkaar keren, vooral als één van hen geen controle heeft over zijn lichaam.

Het wreedste moment in de serie


Lucifer zat in Sams lichaam en sloeg Dean keihard neer voordat hij al zijn botten brak. Ondertussen stelde Dean hem telkens gerust, aangezien hij wist dat Sam opgesloten zat in zijn lichaam. Deze scène is dan ook het wreedste moment in de serie.



Supernatural is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen