Robert Kirkman prijst co-creator Cory Walker voor bijdrage aan het succes van 'Invincible'

Corey Walker is al snel vervangen door een andere kunstenaar, maar toch blijft hij betrokken bij alles.

Adrienne Koolen, 16-10-2023 12:49

Ondertussen kent iedereen die ook maar een beetje van animatie of superhelden houdt de bikkelharde serie Invincible. Voordat het eerste seizoen uitkwam, was Invincible een langlopende strip van Image Comics. De twee originele makers zijn nog steeds bij alles betrokken.
De serie werd gemaakt door Robert Kirkman en Cory Walker. Walker tekende de serie voor de eerste zeven nummers van de serie, waarna Ryan Ottley het overnam van hem.

Walker is nog steeds een groot onderdeel van de serie

Ottley tekende de overige 137 nummers van de strips en daarom wordt hij vaak gezien als de grootste kunstenaar in de serie. Walker wordt echter nog steeds vermeld als mede-maker én hij heeft een grote rol in de animatieserie van Prime Video.

Kirkman vertelde aan Comicbook dat Walker "bij elke vergadering" is die gaat over de serie en hij houdt nog steeds "toezicht op alle personage ontwerpen".

Heel dankbaar voor Walker

Ook gaf Kirkman aan hoe dankbaar hij is om nog steeds met Walker samen te werken: "Niemand op de planeet heeft een beter begrip van de visuele kijk op deze wereld. Het is geweldig om met hem te kunnen blijven samenwerken."


Invincible is te streamen op Prime Video.
Lees meer over: Invincible, Mark Grayson, Robert Kirkman, Cory Walker, Angstrom Levy, Gillian Jacobs

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader