search
Millie Bobby Brown over 'Stranger Things': "Bedankt en tot ziens"
Series / Nieuws

Millie Bobby Brown over 'Stranger Things': "Bedankt en tot ziens"

Millie Bobby Brown is helemaal klaar om Eleven voor eens en altijd achter haar te laten.

Millie Bobby Brown heeft door Stranger Things één van de meest indrukwekkende carrières opgebouwd van alle jonge acteurs. Hoewel de actrice van de serie houdt, is ze klaar om verder te gaan.

De actrice benadrukte in een interview met Glamour dat Stranger Things haar de "middelen heeft gegeven om een betere actrice te worden" en daarom is ze ook heel dankbaar voor de serie. Dit betekent dan weer niet dat ze om de serie gaat rouwen: "Ik kan iedereen [van Stranger Things] altijd nog zien".

Het einde van Eleven


Brown vergelijkt het einde van Stranger Things met het slagen van de middelbare school, wat heel toepasselijk is voor een serie waarin personages volwassen worden.

Ze wil eindigen met een sterk laatste jaar en laatste seizoen, maar ondertussen denkt ze wel: "Laten we hier weggaan". Ze is dan ook helemaal klaar om te zeggen: "Bedankt en tot ziens".

Andere projecten


Het helpt Brown ook niet mee dat Stranger Things veel tijd kost om te filmen, waardoor ze ervan wordt weerhouden om andere verhalen te maken waar ze gepassioneerd over is. Al met al was het dus een mooie periode, maar de actrice is echt klaar om andere projecten te creëren.Stranger Things is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen