search
'Stranger Things' hint dat deze personages voor altijd alleen blijven
Series / Nieuws

'Stranger Things' hint dat deze personages voor altijd alleen blijven

Hintte de finale van seizoen 4 dat deze personages voor altijd alleen blijven, of was dit puur toeval?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans zitten gretig te wachten op seizoen 5 van Stranger Things en nu de stakingen voorbij zijn komt het laatste seizoen langzaam maar zeker dichterbij. Het einde voor een paar personages zal alleen misschien niet helemaal geweldig zijn.

Stranger Things werkt heel veel met symboliek en ook de finale van seizoen 4 zit vol met deze speciale hints. In de laatste aflevering komt iedereen weer bij elkaar in een grote reünie.

2 personages blijven alleen


In de laatste scène herenigt Mike zich weer met zijn moeder, Jonathan met Nancy, Dustin met Will en El. Steve en Robin blijven echter helemaal alleen, verborgen op de achtergrond.

Betekent dit dat de twee voorbestemd zijn om alleen te blijven? Helemaal alleen blijven ze natuurlijk niet, want ze hebben elkaar. Toch hadden fans gehoopt dat de twee in een relatie zouden eindigen. Hoewel sommige fans het wel zouden willen; natuurlijk niet met elkaar.

Een tegenargument


Aan de andere kant kan het ook zijn dat de laatste scène alleen over een familiereünie ging. Steve en Robin hebben in seizoen 4 nooit Hawkins verlaten en daarom was er misschien geen reünie nodig voor hen.Stranger Things is te streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen