search
Dit is het doeltreffende woord dat 'Willow'-hoofdrolspeler heeft voor het abrupt cancelen van de fantasyserie
Series / Nieuws

Dit is het doeltreffende woord dat 'Willow'-hoofdrolspeler heeft voor het abrupt cancelen van de fantasyserie

Hoofdrolspeler van de fantasyserie Willow heeft eindelijk zijn mening gegeven over het abrupte einde van de serie en de acteur is woedend.

Afgelopen mei verwijderde Disney+ veel films en series van hun platform, waaronder de fantasy- en avonturenserie Willow uit 2022. Dit gaat Britse acteerveteraan Warwick Davis niet in de koude kleren zitten.

Davis geeft toe dat hij niet alleen rouwt om de verwijdering van de serie, maar ook heel erg gefrustreerd is over deze beslissing. En hier heeft hij alle recht op.

Reacties op de verwijdering


Schrijver John Bickerstaff reageerde eerder dit jaar al met boze tweets waarin hij aangaf dat het belachelijk was dat ze nog geen 6 maanden betaald kregen, midden in de stakingen.

Nu heeft Davis eindelijk gereageerd op de verwijdering. In zijn tweet vertelt hij dat hij dagelijks fans van Willow ontmoet en dat zij de reden zijn dat de serie überhaupt gemaakt is.

Wat moet ik doen?


Hij wijst Disney als schuldige aan en vraagt wat hij tegen zijn abonnees moet zeggen wanneer zij vragen waarom ze de serie niet meer kunnen bekijken. Hij eindigt zijn tweet met een sneer naar Disney: "#gênant".





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen