search
De valkuilen van te sterk zijn: 'Gen V' personage haalt waarschijnlijk het einde van de spin-off niet
Series / Nieuws

De valkuilen van te sterk zijn: 'Gen V' personage haalt waarschijnlijk het einde van de spin-off niet

Hoe krachtiger hoe beter? Niet echt, want de krachten van dit personage worden waarschijnlijk haar ondergang.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe spin-off van The Boys, Gen V, heeft het universum uitgebreid met een jongere generatie van supes. Sommigen zijn zo machtig dat ze niets minder dan intrigerend en intimiderend zijn.

De meest intimiderende supe is zonder twijfel Cate Dunlap, de ex van Golden Boy. Haar meest indrukwekkende aspect is haar superkracht: overtuigingskracht. Door mensen aan te raken kan ze hun acties en beslissingen beïnvloeden, wat ze zelf 'duwen' noemt.

Veel te machtig


Deze kracht kan zelfs herinneringen wissen of emoties manipuleren. Het klinkt allemaal heel erg vet, maar er zit een addertje onder het gras. Cate moet noodgedwongen altijd handschoenen dragen om onbedoeld ‘duwen’ te voorkomen.

Als ze besluit haar krachten stiekem te gebruiken is ze zelfs niet meer te stoppen. Fans zijn daarom bang voor haar lot, want het is lastig voor schrijvers om elke keer weer een interessante verhaallijn voor haar te bedenken. Haar krachten zijn dan misschien wel leuk, maar ze kunnen al snel saai worden.

Wat gaat er met Cate gebeuren?


Het is zeker geen nieuw probleem: veel ongelofelijk krachtige personages worden geneutraliseerd om het plot interessant te houden. Bovendien heeft ze de hoofdrolspelers verraden.



Haar dood zal dan ook niet al te veel vragen oproepen. Hopelijk kunnen de schrijvers een manier bedenken om dit alles te voorkomen, zodat ze in de serie kan blijven.

Te streamen op Prime Video


Stream Gen V op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen