search
Kan dit idee 'American Horror Story' in zijn oude glorie herstellen?
Series / Nieuws

Kan dit idee 'American Horror Story' in zijn oude glorie herstellen?

Met dit seizoen zou 'American Horror Story' oude fans weer enthousiast kunnen krijgen.

Fans van American Horror Story zullen het er waarschijnlijk mee eens zijn: de serie is niet meer hetzelfde als vroeger. Dat betekent niet zozeer dat het slechter is geworden (al is dat ook een populaire mening), maar het voelt nu gewoon anders.

Is er een manier om de serie waar we ooit zo dol op waren nieuw leven in te blazen? Fans geloven van wel. Een Reddit-gebruiker suggereerde een geweldig idee voor het volgende seizoen. Stel je dit eens voor: American Horror Story: Mall. Ja, een winkelcentrum met een griezelige sfeer en onze favoriete AHS-actrices.

Griezelig


Winkelcentra lijken misschien onschuldige plekken, maar denk eens aan alle griezelige dingen die er daar kunnen gebeuren: ontvoeringen, stalkingen, moorden... De lijst gaat maar door. Eén gebruiker deed zelfs een suggestie voor de serie, waarbij het winkelcentrum op een begraafplaats wordt gebouwd.

Een andere gebruiker wees erop dat Kathy Bates in dit seizoen aanwezig zou moeten zijn. En eerlijk gezegd zijn we het daar volledig mee eens. Dit is wat de fan suggereerde: het personage van Bates zou beginnen met een baan op instapniveau, misschien in een restaurantje of een winkel.

Verlaten


Maar naarmate het seizoen vordert, beklimt ze de ladder en wordt ze directeur van het winkelcentrum. En ze is zo toegewijd aan haar werk dat ze alles zou doen om te voorkomen dat het winkelcentrum zal sluiten.Een ander idee zou een spookachtig verlaten winkelcentrum kunnen zijn. Denk eens aan de klassieke Amerikaanse winkelcentra uit de jaren 80 en 90. Neonlichten, gigantische fonteinen en goedkope liftmuziek. Maar dan met een twist: het winkelcentrum is nu verlaten en het gerucht gaat dat het er spookt.

Onvergetelijk


Of het nu gaat om heksen, spookhotels of freakshows, American Horror Story wist ons ooit een heerlijke cocktail van horror en drama te serveren. Met een AHS: Mall-seizoen zijn de mogelijkheden voor het vertellen van verhalen werkelijk eindeloos, en het zou een onvergetelijke reeks opleveren. Bekijk American Horror Story nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen