search
Pamela Anderson heeft alles te danken aan 'Baywatch' maar de serie levert haar helemaal niets op
Series / Nieuws

Pamela Anderson heeft alles te danken aan 'Baywatch' maar de serie levert haar helemaal niets op

In een interview met Howard Stern deed de blondine een opvallende onthulling.

De Canadees-Amerikaanse Pamela Anderson zal ongetwijfeld het meest herinnerd worden om haar rol als C.J. Parker in Baywatch. In de vijf seizoenen dat ze meespeelde vergaarde ze internationale roem, maar daar bleef het bij qua inkomsten.

Anderson was onlangs te gast bij de Amerikaanse shock-jock Howard Stern. De cijfers die ze noemde waren inderdaad bedroevend te noemen.

Een fooi


De zogeten residuals hebben betrekking op de vergoeding wanneer 'jouw' serie opnieuw wordt uitgezonden. Dit kan op tv zijn dan wel op een streamingplatform.

Voor Anderson is dit $ 1.000 per jaar, wat een fooi is als je bedenkt hoe gigantisch Baywatch destijds was. In het gesprek met Stern gaf Anderson aan dat ze in die tijd door Playboy vertegenwoordigd werd aangezien zij als Playmate begon.

Geen Friends


Anderson: "Ik dacht niet dat er een carrière als actrice in zat. Mijn houding was meer 'ik blijf hier [in Hollywood] zolang ik werk heb'. Op een bepaald moment werd er wel over mijn contract onderhandeld, maar 'Baywatch was niet zoals 'Friends'. In die laatste serie werd echt over hoge bedragen onderhandeld voor de acteurs".

Inmiddels heeft Anderson een documentaire, die gemaakt is door haar eigen zoon. Kijk Pamela, A Love Story op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen