search
Goed nieuws voor 'Stranger Things': de serie zet grote stap richting het definitieve einde
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Stranger Things': de serie zet grote stap richting het definitieve einde

Nog niet alles is opgelost voor Stranger Things, maar de schrijvers zijn in ieder geval weer volop bezig.

De producties in Hollywood beginnen langzaamaan weer te draaien. Schrijvers klimmen weer in de pennen om de meest fascinerende verhalen te verzinnen. Ook aan Stranger Things seizoen vijf wordt weer gewerkt.


Het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things stond op het punt om te beginnen met filmen toen zowel de schrijvers- (WGA) als de acteursvakbond (SAG-AFTRA) in staking gingen. Hoewel de staking van de schrijvers is opgelost, staken ​​de acteurs nog steeds.

Alvast aan de slag


Gelukkig vertelt producent van Stranger Things, Shawn Levy, dat de Duffer Brothers in staat zijn geweest om te beginnen met het werk aan het laatste seizoen van de Netflix-hit terwijl de filmmakers wachten op het einde van de acteursstaking.

Levy vertelt: "Ik kan zeggen dat we hopen zo snel mogelijk te beginnen met filmen. Maar we moeten echt eerst de acteursstaking oplossen. De Duffers zijn hard aan het werk geweest sinds het einde van de schrijversstaking,"

Het universum breidt zich uit


Ondertussen wordt de wereld van Stranger Things flink uitgebreid. Er wordt gewerkt aan een geanimeerde versie van de serie en daarnaast gaat binnenkort een Stranger Things-toneelstuk in première in Londen's West End.



Het vijfde seizoen van Stranger Things staat gepland om in 2024 uit te komen. Kijk tot die tijd alle afleveringen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen