search
Fanfavoriet 'Stranger Things'-personage Eddie Munson keert toch nog terug
Series / Nieuws

Fanfavoriet 'Stranger Things'-personage Eddie Munson keert toch nog terug

Dit verhaal willen fans van 'Stranger Things' echt niet missen!

Ieder seizoen van Stranger Things voegt weer iets nieuws toe aan de hoofdverhaallijn van de serie. Veel fans beschouwen het chaotische buitenbeentje Eddie Munson als het meest memorabele aan seizoen 4, die briljant gespeeld werd door Joseph Quinn.

Eddie deed één seizoen lang mee aan de serie, waarin hij het hart van iedere fan stal en uitgroeide tot het populairste personage van het jaar. De Master of Puppets stierf echter aan het einde van het seizoen, waardoor fans zich afvragen of we hem ooit nog terug zullen zien.

Roman


Hoewel er geen indicatie is dat dit in de hoofdreeks gebeurt, hebben we wel goed nieuws. Dankzij Caitlin Schneiderhan krijgt Eddie Munson binnenkort een gehele roman over zijn achtergrondverhaal: Stranger Things: Flight of Icarus.

In haar nieuwe boek neemt de auteur fans mee terug naar de tijd waarin Eddie nog op weg was om het iconische personage te worden dat we in de serie ontmoeten. We komen meer te weten over zijn moeilijkste periodes en de belangrijkste beslissingen die hij ooit heeft genomen.

Bekende gezichten en nieuwe liefdes


Hoewel het verhaal zich vooral op Eddie focust, komen er ook nog een hoop andere personages voor in het boek. We zien zowel onbekende personages als personages uit het Stranger Things-universum. Zo zijn er bijvoorbeeld een paar van zijn Hellfire-vrienden, maar belangrijker nog: we zien eindelijk zijn vader, Al Munson.



Ook zijn er liefdesverhalen aan het boek toegevoegd. We ontmoeten Ronnie, Eddie's beste vriendin. Aanvankelijk dacht hij dat zij de ware was, maar later werd vastgesteld dat hun relatie enkel platonisch is en dat ze gewoon heel goede vrienden zijn. Er is ook Paige, een minder platonische vriendin die veel invloed heeft op zijn levensbeslissingen.

Moeilijk te accepteren


Het boek is geschreven vanuit het perspectief van Eddie, wat ons alleen maar dichter bij het personage brengt en zijn dood in seizoen 4 nog moeilijker te accepteren maakt. Stranger Things: Flight of Icarus is vanaf 31 oktober te bestellen. Bekijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen