search
Iconische 'The Office'-scène die fans liet huilen stond helemaal niet in het script
Series / Nieuws

Iconische 'The Office'-scène die fans liet huilen stond helemaal niet in het script

Steve Carell was net zo verrast door deze scène als de kijkers van 'The Office'.

Hoewel The Office negen seizoenen lang een succes was, zijn de meeste fans het erover eens dat de eerste zeven seizoenen het beste waren. Dit heeft grotendeels te maken met de aanwezigheid van Michael Scott.

De prestaties van Steve Carell als regiomanager waren voor een groot deel wat Dunder Mifflin zo'n absurd leuke werkplek maakte. Toen Michael aankondigde dat hij Scranton zou verlaten om een nieuw leven te beginnen met zijn verloofde Holly, waren zijn collega's (en de kijkers) dan ook geschokt.

Afscheidslied


Natuurlijk kon Michael niet zonder een hoop ophef weggaan, dus besloot hij om de laatste Dundie Awards te organiseren. En zoals we al wel konden verwachten ging de avond uiteindelijk mis. De werknemers van Dunder Mifflin slaagden er echter in Michael terug naar kantoor te lokken voor een laatste afscheidslied.

Het nummer, dat een remix is van Rent's klassieke hit Seasons of Love, is misschien wel het grootste vertoon van openlijke liefde dat Michaels ondergeschikten hem ooit hebben laten zien. Door het hele nummer heen zie je hoe emotioneel Michael is, maar de emotie gaat veel verder dan alleen het acteren.

Verrassing


En dat komt omdat Carell eigenlijk niets van die scène afwist en net zo verrast was als wij. De The Office-cast repeteerde het nummer 9.986.000 Minutes een aantal dagen in het geheim. Wanneer je de scène opnieuw kijkt met dit in gedachte, maakt dat het alleen nog maar emotioneler.



Bekijk The Office op Netflix, SkyShowtime, Prime Video of HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen