search
Carol is terug! De eerste teaser 'The Walking Dead: Daryl Dixon' seizoen 2 gedropt
Series / Trailer

Carol is terug! De eerste teaser 'The Walking Dead: Daryl Dixon' seizoen 2 gedropt

In het tweede seizoen van de spin-off is Carol (Melissa McBride) terug van weggeweest.

Nog voor de première van The Walking Dead: Daryl Dixon werd al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. Na de nodige online speculaties is onlangs de teaser voor seizoen 2 gedropt.

In de teaser wordt eindelijk bevestigd wat menigeen al vermoedde: Carol (Melissa McBride) komt terug. Dit zal in een hoofdrol zijn, wat de titel The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol duidelijk bevestigt.

Meer te vertellen


Dit alles werd bekendgemaakt tijdens de New Yorkse Comic Con 2023. Variety bericht over McBride's enthousiasme over de terugkeer. McBride: "Ik had het gevoel dat er nog veel meer over Carol te vertellen was, en dat haar verhaal nog niet was afgelopen".

"Ik heb er ontzettend veel zin in. De makers hebben het enorm goed opgepakt om het verhaal van deze twee mensen [Daryl en Carol] in een nieuwe omgeving te laten plaatsvinden," besluit de actrice.

The Walking Dead: Daryl Dixon is te zien op het Amerikaanse AMC. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen