search
'The Walking Dead: Daryl Dixon' doet opvallende onthulling over de gevaarlijke zombievariant
Series / Nieuws

'The Walking Dead: Daryl Dixon' doet opvallende onthulling over de gevaarlijke zombievariant

De spin-off brengt de kijker een stap dichterbij de onthulling van dit mysterie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf het begin van The Walking Dead was al duidelijk dat er verschillende soorten zombies bestaan. Deze zijn sterker, sneller en zelfs intelligenter dan de monsters die de levenden teisteren.

The Walking Dead: Daryl Dixon bevestigde in aflevering 3 het vermoeden dat de varianten geen spontane mutaties zijn. In de vijfde aflevering laat Daryls (Norman Reedus) flashback een ander belangrijk onderdeel zien.

Vinger in de pap


Genet (Anne Charrier) heeft duidelijk een vinger in de pap gezien de experimenten die zij uitvoert. Wanneer Daryl echter terugdenkt aan zijn tijd op de Pouvoir dan trekt iets specifieks de aandacht.

In de containers op het schip was een laboratorium te zien naast de kooien met gevangen zombies. Er was echter ook een zombiehoofd op sterk water te zien, wat ook in Genets laboratorium te zien was.

Gruwelijke methodes


Het zou zomaar kunnen dat de zombiehoofden een belangrijke rol spelen bij het maken van de supersterke monsters. De toekomst zal hopelijk uitwijzen hoe, door wie en waar de gruwelijke methodes allemaal worden toegepast.

The Walking Dead: Daryl Dixon is te zien op het Amerikaanse AMC. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen