search
'Yellowstone'-ster had het beruchte conflict van seizoen 5 kunnen voorkomen

'Yellowstone'-ster had het beruchte conflict van seizoen 5 kunnen voorkomen

Waarschijnlijk had Kevin Costner nu gewild dat hij jaren geleden een andere keuze had gemaakt.

Adriënne Koolen
In 2018 kwam het eerste seizoen van Yellowstone uit en iedereen was ineens weer geïnteresseerd in het (wilde) westen. Vanaf het begin maakte Yellowstone-acteur Kevin Costner zich al zorgen over het formaat van de serie. Om het allemaal nog heftiger te maken moest hij een beslissing nemen die het lot van Yellowstone zou bepalen.

Een ongelukkige ruzie tussen Kevin Costner en maker Taylor Sheridan zorgde voor het vroegtijdige einde van de serie. De laatste zes afleveringen van seizoen 5 waren ineens de laatste van de serie.

Yellowstone was eerst heel anders


Costner had echter de macht om de serie helemaal niet te laten beginnen. Hij moest een moeilijke beslissing maken over de verandering in het formaat vóór seizoen 1. Dit zou het hele lot van de serie bepalen.

Yellowstone was namelijk eerst bedoeld als een lange film en dit was de reden dat Costner überhaupt betrokken is geraakt bij het project. Costner was niet blij met de plotselinge verandering van film naar serie en zonder hem zou het hele project uit elkaar gevallen zijn.

Een grote verantwoordelijkheid


Uiteindelijk besloot hij in te stemmen met meerdere seizoenen, aangezien hij begreep welke verantwoordelijkheid hij had als hoofdrol.Seizoen 5 was in conflict met zijn filmschema van een ander project. Als Yellowstone gewoon een film was gebleven, was dit nooit een probleem geworden en had het einde van Yellowstone er heel anders uitgezien dan de onzekerheid die het nu is.

Te zien op Skyshowtime


Yellowstone is te streamen op Skyshowtime.Aanbevolen artikelen