search
'The Boys'-fans willen een speciale spin-off voor iconische 'Gen V' cameo
Series / Nieuws

'The Boys'-fans willen een speciale spin-off voor iconische 'Gen V' cameo

Gen V brengt oud The Boys personage op spectaculaire wijze terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In 6 afleveringen heeft de nieuwe The Boys spin-off, Gen V, alle fans overtuigd. De nieuwe spin-off houdt iedereen op het puntje van hun stoel en door de spannende verhaallijnen en de onverwachte plottwists is er geen enkel saai moment. Zeker niet met deze iconische cameo.

Al voordat Gen V uitkwam, was er bekendgemaakt dat Jensen Ackles, de fanovirte ster van The Boys terug zou keren. In aflevering 6 was dat eindelijk het geval; Soldier Boy keerde terug, maar niet helemaal als zichzelf.

Een nieuwe Soldier Boy


Ackles keerde namelijk terug als een versie van hem die de denkbeeldige vriend was in Cate’s hoofd. Hierdoor praatte hij niet helemaal als zichzelf.

Dit keer praatte hij over Cate’s persoonlijke ervaringen en The Jonas Bros. Alleen dan wel in zijn spreekstijl: "Klop, klop. Wie is daar?? Ga je gezicht n**ken".

Fans krijgen geen genoeg van hem


Fans waren bang hoe hij terug zou komen, door zijn standpunt in het The Boys-universum na seizoen 3. Uiteindelijk bleek deze versie in Cate’s hoofd de perfecte keuze te zijn, want fans willen nu een speciale spin-off van Soldier Boy.





Stream Gen V op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen