search
Hugh Jackman in oogstrelende trailer 'Faraway Downs'
Series / Trailer

Hugh Jackman in oogstrelende trailer 'Faraway Downs'

Baz Luhrmann heeft zijn film Australia in een nieuw jasje gestoken voor Disney+.

Hulu heeft de eerste trailer onthuld voor Baz Luhrmanns zesdelige miniserie Faraway Downs, die vanaf 26 november a.s. te streamen is via Disney+.

De serie betreft een nieuwe montage van Luhrmanns peperdure film Australia uit 2008.

Nieuwe kans


Die film van de Moulin Rouge- en Elvis-regisseur kostte 130 miljoen dollar en duurde 165 minuten. De opbrengst was met 211 miljoen dollar teleurstellend te noemen.

Nu is de film gehermonteerd als een serie, die een hoop nieuwe beelden bevat.

Andere toon


In de trailer is te zien dat deze versie een wat somberdere en serieuzere toon heeft dan de film, die op momenten ook onnodig grappig was.



Faraway Downs speelt zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en gaat over een Engelse aristocraat genaamd Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), die naar de andere kant van de wereld rijdt om een gigantische ranch genaamd Faraway Downs te verlopen.

Jackman en Kidman


Een wrede veebaron genaamd King Carney (Bryan Brown) wil haar land innemen, waardoor ze er samen met een ruwe veedrijver (Hugh Jackman) alles aan moet doen om het te beschermen.

Dit leidt al snel tot een affaire tussen de twee. Andere acteurs in de film zijn Brandon Walters, David Wenham, Jack Thompson en David Gulpilil.



De serie zal op 21 oktober het SXSW Sydney Screen Festival afsluiten. Daarna zal hij via de Star-sectie vanaf 26 november te streamen zijn via Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen