search
Deze zenuwslopende scifi-serie met een heerlijke 8,3 op IMDb kun je nog altijd gewoon streamen op Netflix
Series / Nieuws

Deze zenuwslopende scifi-serie met een heerlijke 8,3 op IMDb kun je nog altijd gewoon streamen op Netflix

De science-fictionserie 'Sense8' scoort een 8,3 op IMDb en is nog altijd te kijken op Netflix.

De Netflix science-fictionserie Sense8 is een intrigerend verhaal over verbinding. De serie heeft een zeer indrukwekkende IMDb-beoordeling van een 8,3 en een Rotten Tomatoes-score van 84%.

Sense8 is een Amerikaanse science-fictionserie die in 2015 het levenslicht zag. De serie is gemaakt door Lana Wachowksi, Lilly Wachowski en J. Michael Straczynski.

Plot


Zoals de naam al suggereert, brengt Sense8 acht individuen, elk afkomstig uit verschillende delen van de wereld, samen als 'sensaten'. Deze term verwijst naar mensen die op emotioneel en mentaal niveau met elkaar verbonden zijn. Deze bijzondere connectie stelt hen in staat om gedachten en gevoelens met elkaar te delen, ongeacht nationale grenzen en taalbarrières.

De serie verkent de levens van deze acht mensen en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Sense8 weeft een complex en meeslepend verhaal waarin de personages leren om samen te werken en elkaar te ondersteunen, ondanks de grote geografische afstand die hen van elkaar scheidt.

Kijken


Een echte aanrader om lekker twee seizoenen weg te bingen. Kijk de serie hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen