search
Gruwelijk spannend en absurd mysterieus, deze nieuwe serie schiet ongekend uit de startblokken op Netflix en duikt gelijk de top 10 in
Series / Nieuws

Gruwelijk spannend en absurd mysterieus, deze nieuwe serie schiet ongekend uit de startblokken op Netflix en duikt gelijk de top 10 in

De prachtige serie 'Bodies' schiet onmiddellijk de Netflix top 10 van de meest bekeken series in

De miniserie Bodies wordt uitstekend bekeken in zijn eerste dagen op Netflix. De serie over tijdreizen staat na een paar dagen gelijk tussen de 10 meest bekeken series op de streamingsdienst.

In 2023 vindt politieagente Hasan een lichaam in de Londense wijk Whitechapel. In 1890, 1941 en ja, ook in 2053, ontdekken drie andere agenten echter precies hetzelfde lichaam, in dezelfde straat, onder identieke omstandigheden: de man is volledig naakt, lijkt te zijn neergeschoten en draagt een raadselachtige tatoeage.

Vier rechercheurs


Uiteraard zijn de vier rechercheurs die op de zaak worden gezet niet van elkaar op de hoogte, maar toch zullen ze alle vier de vaardige agenten bijdragen aan het oplossen van deze moord en het mysterie eromheen.

Het verhaal wordt dus verteld vanuit maar liefst vier tijdlijnen en vier individuen. Dat wordt op een ingenieuze wijze gedaan waardoor de serie zeer spannend is en toch allemaal net niet al te ingewikkeld wordt.

Wat ons betreft een aanrader die van onze recensent ook al 3 sterren kreeg. Kijken dus op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen