search
Dit koppel was nog tien keer erger dan Joey en Rachel uit Friends
Series / Nieuws

Dit koppel was nog tien keer erger dan Joey en Rachel uit Friends

Degene die dit koppel bedacht heeft zou meteen ontslagen moeten zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over de jaren heen zijn er heel wat slechte koppels bij elkaar gezet in series. Een van de ergste koppels is zonder twijfel Joey en Rachel uit Friends; zelfs de acteurs vonden dit geen goed idee. Toch is er een koppel dat nog veel erger is.

Een gedeelte van Gossip Girl ging over verraad, moord en samenzwering, maar het grootste gedeelte ging toch wel over de liefde. De serie had zoveel verschillende koppels dat het soms lastig was om alles bij te houden, maar dit koppel is zeker niet te vergeten.

Het slechtste koppel ooit


Het meest ziekelijke en gehate koppel is Blair en Dan; zij krijgen zelfs nog meer commentaar dan Joey en Rachel uit Friends.

De twee hadden totaal geen chemie en ook weinig van dezelfde interesses. Het leek er ook op dat elke keer als ze elkaar aanraakten, ze zich oncomfortabel voelden.

Een vriendschap was acceptabel


Reddit gebruiker Sakura_drop liet weten dat een vriendschap acceptabel was geweest: "Ik vond het niet erg dat ze door de jaren heen langzaam een soort vriendschap ontwikkelden, omdat ze elkaar met tegenzin aardig gingen vinden, maar een romantische relatie? Nee."



Gossip Girl is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen